Cautare

8582 de rezultate pentru "accident rutier soldat cu decesul a 2 persoane buzau" (3.09 secunde)
Cum trebuie sa procedati in caz de constatare amiabila Anul 2014 a fost un an cu o frecventa a incidentelor auto de 57% din totalul de polite active. ... Avarii cu autor necunoscut produse in parcare 30% 2. Coliziuni cu un autovehicul 24% 3. Coliziunile cu obiecte 20% 4.
Traficul rutier este blocat pe DN 1, in zona localitatii Decea din judetul Alba, in urma unui accident in care au fost implicate cinci autovehicule si care s-a soldat cu ranirea a doua persoane.
Traficul rutier este restrictionat pe Valea Prahovei din cauza unui accident cu trei masini la Azuga.
Patru tineri cu varste intre 18 si 36 de ani au murit, iar altul de 16 ani a fost ranit, in noaptea de duminica spre luni, intr-un grav accident rutier produs in Bistrita-Nasaud, unde soferul de 18 ani al unui autoturism BMW inmatriculat in Italia a pierdut controlul volanului, masina izbindu-se de un stalp de electricitate, scrie timponline.ro.
Putin peste 100 de pugiliste din tara s-au adunat, saptamana trecuta, la Buzau, pentru a-si disputa suprematia in cadrul Campionatului National de box (junioare, tineret, senioare). Ancuta Vlad, sportiva legitimata la CSM Craiova, a revenit acasa cu medalia de argint, la senioare.
- Regulamentul de aplicare a Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. ... 876 din 26 octombrie 2006, cu modificarile ulterioare, se modifica si se completeaza dupa cum urmeaza: ... Se excepteaza autovehiculul si remorca pentru care politia poate stabili provenienta legala a acestora." 2. ... La articolul 32, alineatul (2) se abroga.
Doua masini din alaiul de nunta au fost implicate intr-un grav accident rutier. Doua masini dintr-un alai de nunta care se indreptau spre starea civila din Braila au fost implicate intr-un accident grav, soldat cu trei morti:
Trei microbuze si un autocar cu romani au fost implicate intr-un accident, in Ungaria. Accidentul s-a soldat cu moartea unei persoane in varsta de 60 de ani, ranirea grava a alteia si ranirea usoara a altor noua persoane.
Conform acestei legi, (articolul 82, alineatul 1, litera a), din Sectiunea a 2-a, Capitolul III, Titlul IV, Cartea I), "calitatea de deputat si senator este incompatibila cu functia de presedinte, vicepresedinte, director general, director, administrator, membru al Consiliului de Administratie sau cenzor la societatile comerciale, inclusiv bancile sau alte institutii de credit, societatile de asigurare si cele financiare, precum si la institutiile publice".
Formatiunea politica nascuta la Buzau dupa refuzul organizatiei locale a Partidului Liberal Democrat de a fuziona prin absorbtie cu PD, si-a lansat marti platforma-program.
Cezar Preda a fost acuzat joi, de liderul PC Buzau, Valerian Tuclea, ca ar avea stranse legaturi cu primarul PSD al Buzaului. "Cezar Preda face parte din "Fratia trandafirilor", alaturi de primarul de Buzau, Constantin Boscodeala. Trei trandafiri cu unul au facut in total patru.
Vicepresedintele PDL Cezar Preda sustine ca nu renunta la demisia de la conducerea PDL Buzau, in conditiile in care filiala si conducerea partidului desemneaza la sefia CJ Buzau un baron local. ... Organizatia PDL Buzau isi va rezolva singura problema de optiune", a precizat Cezar Preda.
UNPR a mai racolat un senator Senatorul Ion Vasile, care timp de 20 de ani a condus PSD Buzau, iar in perioada ianuarie-iunie 2011 a condus interimar filiala judeteana a PC, s-a inscris, vineri, in UNPR.
Regionala CFR Calatori a fost nevoita sa opereze mai multe schimbari in circulatia unor trenuri de calatori ca urmare a lucrarilor care se efectueaza la infrastructura feroviara intre statiile Fierbinti si Dridu pina pe data de 30 martie 2007.
Cel mai bine pazit SECRET din trecutul ELENEI UDREA a iesit la iveala ELENA UDREA e fiica unui rom din Plescoi, sofer de autobuz, care era angajat la Intreprinderea Judeteana de Transport Local Buzau, pe autobuzele 6 si 7, decedat in martie 2009 si inhumat pe sest la Ghencea de Udrea.
Meteorologii au emis un cod portocaliu de ploi valabil pentru judetele Prahova si Buzau. ... Nu scapa de ploi torentiale din oamenii din localitatile Maracineni, Sapoca, Vernesti, judetul Buzau.
Cazul Buzau 1992 (Autor: ... Farcas) Una dintre aceste intalniri a avut loc in Buzau, intr-o noapte de noiembrie a anului 1992. Trei elicoptere militare plecau in acea noapte intr-o misiune de zbor, in triunghi deasupra orasului Buzau.
Proiectul nu are Plan Urbanistic Zonal, obligatoriu in astfel de situatii Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat in mai multe randuri ca lucrarile la pasajul subteran de la Piata Charles de Gaulle vor incepe in luna august, o data cu lucrarile la parcarea subterana din zona.
Grav accident la Brasov, soldat cu 4 morti si 22 raniti, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat 4 persoane si-au pierdut viata si 22 au fost ranite, dintre care 16 in stare grava, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat, in dreptul localitatii Persani din judetul Brasov, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta instituind cod rosu de interventie, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Metoda FAST pentru depistarea accidentului vascular, explicata de un medic Cunoscutul medic Tudor Ciuhodaru a atras atentia pe pagina sa de Facebook asupra simptomelor pe care le da un accident vascular cerebral. ... Ciuhodaru a explicat metoda FAST folosita pentru depistarea acestei boli.
google-analytics.com